Nieuws

Inmiddels is het met de nieuwe coronamaatregelen weer mogelijk om bij mij thuis met 2 personen te vilten. Of bij jou thuis, op verzoek. Heb je belangstelling: mail me; info@everdiencoach.nl

Door corona is helaas ook de BEELDHOUWWERKPLAATS in WARGA GESLOTEN.! Inmiddels kan ik gebruikmaken van een ruimte in De Doas, Cornelis Trooststraat , Leeuwarden. Tot september 2021 in atelier thuis.

Creatief op adem komen. workshopmiddag met 2 personen op verzoek. € 25,00 per persoon. De cursus van 7 avonden start hopelijk weer najaar 2021!!! Hou in september de data in de gaten. Creatief op adem komen is tijd nemen voor jezelf en ruimte maken in je hoofd. Met aandacht tekenen, de stilte schilderen, mindful werken, verbinden met wol… en wat zich verder aandient. Met een tekst en een stukje muziek, maak ik er een mooi programma van. Donderdagavond van 20.00 -21.30 uur, om de 14 dagen. 4 a 5 volwassenen/atelier thuis. €120, vooraf te voldoen. Mogelijk in de toekomst ook op een ochtend. Opgave via info@everdiencoach.nl.
Vilten: Natvilten, of op verzoek droogvilten mogelijk. Strippenkaart voor 4 vilt middagen €120. Voor een vriendinnenfeestje  max. 4 p. viltdatum op verzoek en op eigen locatie is ook mogelijk.
Aanbieding: Schilderen met wol , vilt je eigen schilderij, geniet van kleur en eigen ontwerp. Viltmiddag thuis: Max 2p. € 30,00p.p. Ontwerp je eigen omslag van een boekje of kom schilderen met wol; thema: licht en lucht. Natvilten.

Kom een levensdoek vilten, tweedaagse workshop voor jezelf, incl. €40,00 materiaal € 150,00.  Vrijdag en zaterdag. Dit kun je ook maken voor bv. een van je ouders. Of samen met een goede vriendin. Data najaar 2021 op afspraak. Zie onder  Vilten en Meer

Verjaardag vieren, of vilten met vriendinnengroepje(min. 3p) op afspraak, atelier thuis of op locatie mogelijk.
Talant vervolg van KH2018 voor groepen met een beperking gaat door in 2021: Helaas pas na coronavaccinaties:    .
1. Schatkist vol beleving: een combi van trilling en tactiel bezig zijn voor ernstig meervoudig beperkten, via Talant op afspraak op locatie. 2.:Klankschaal en viltverhaal KH2018. Groep 8-10p.  met 2p. begeleiding.
Nieuw! Cadeau geven: viltdoek met tekst of foto.  Geboortekleed/boekje of verhaalsjaal.  Foto: jongste zoon, na zijn geboorte.                    


Nieuw : bij voldoende belangstelling eind september 2021: creatieve themadag: stevig staan, op adem komen. Afwisselende dag met muziek, kunstzinnig werken, tekst en bewegen.
Creatief op adem komen

kunstzinnig werken