Meer… Vilten en het Labyrint

VILTEN: Dit is een zachte manier om met warm water, wol en olijfzeep voorwerpen te maken. Het vilten zelf heeft een rustgevende werking en het bevordert de concentratie. Wat je ook maakt, het  is een vrolijke,  kleurrijke bezigheid. Het is ook een aardende bezigheid. Doordat er iets moois ontstaat, wat echt door jezelf gemaakt is, bevordert het je zelfvertrouwen. Wie kennis wil maken met vilten is van harte welkom.

DAGWORKSHOP of MIDDAG:  van 10u-16u, 3-4p. of van 13u-16u Vilt je eigen schilderij,  of kies een voorwerp. Ontwerp zelf of kies je favoriete kunstenaar. Halve dag op maat kan in overleg. Strippenkaart voor 4 middagen €120,00

WERKEN MET HET LABYRINT: “Geef mij toegang tot de plek, waar alleen de stilte heerst, waar mijn woorden zwijgzaam toezien, waar mijn hart de waarheid spreekt, in die stilte zal ik voelen, wat mij werkelijk beweegt.” Op afspraak.

DSCN1224

Sinds een aantal jaren kom ik telkens weer het labyrint tegen. Het labyrint is een oeroude meditatieve vorm, waarmee je terwijl je het pad loopt,  kunt stilstaan bij jezelf en bij gebeurtenissen in je leven. Tijdens het lopen van het labyrint kan een ieder zelf ervaren wat hem/haar beweegt. Tijdens de begeleiding  van het labyrint werk ik met het creatief weergeven van je beleving. Hierbij gebruik ik krijt, kleurpotloden, taal, zingen en beweging.

In een groep van 8 tot maximaal 12 personen is het lopen van het labyrint keer op keer een bijzondere ervaring en ontmoeting.

SCHILDER-WORKSHOP: Labyrint en levenslijn

Je maakt kennis met het labyrint in het klein, als metafoor voor je levenspad. Vanuit je intuïtie en je fantasie schilder je kleurrijk je eigen levenslijn. Je hoeft niet goed te zijn in schilderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

kunstzinnig werken