Aanbod voor scholen1. VILTKUNST&VERHAALSJAAL: Een aanbod om de samenhang in de groep te bevorderen. Op een creatieve manier wordt samengewerkt met  taal en met vilt aan een mooi eindproduct: DE VERHAALSJAAL. Deze door de kinderen zelf gemaakte verhaalsjaal kan gebruikt worden in de kring en hen helpen met praten over, zowel fijne, verdrietige of nare gebeurtenissen te praten en dit met elkaar te delen.                       Voor groep 5 t/m 8.

2. WOLPROJECT OP SCHOOL: in samenwerking met een creatieve kracht op school en een enthousiaste leerkracht, kunnen we samen kinderen alles leren over schapen, wol, wat er van gemaakt wordt en wat zij er zelf van kunnen maken. Een boost voor hun zelfvertrouwen en een goede zet voor het leren samenwerken. Elke groep kan meedoen met het vilten van lapjes of balletjes en samen wordt het een werkstuk van de hele school voor in de gemeenschapsruimte! 

3. CREATIEVE WEERBAARHEIDSTRAINING : Voor kinderen 10-12 jaar en pubers van 12-14 jaar. Thema’s kunnen zijn: met creatieve opdrachten behandelen we de thema’s:aarden, stevig staan, zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, hoe omgaan met vervelende gedachten/ met nare gebeurtenissen.

 

 

kunstzinnig werken