Aanbod voor kinderen, voor plezier en/of coachen

Voor coachtraject op afspraak, zie onderin.

Voor plezier :

Creatieve Vilt-ontdekkingsreis voor kinderen van 8-12 jaar.               5 woensdagmiddagen, voor €70, inclusief materiaal. Atelier thuis, Leeuwarden. Data voorjaar:  elke woensdagmiddag behalve de voorjaarsvakantie. Ontdek het bijzondere proces van vervilten met warm water en olijfzeep. Geniet van het voelen en het ritmisch verwerken van wol. Je wordt verliefd op de mooie kleuren, zo mooi!!!

kind in eigen kracht cirkel

Voor coachen: aanbod en werkwijze

Aanbod: voor stevig staan en het versterken van je zelfvertrouwen, bij hooggevoeligheid, maar ook na ingrijpende gebeurtenissen als ziekte, scheiding en overlijden kan dit aanbod steunend zijn. Er zijn twee ontdekkingsreizen van elk 5-7 bijeenkomsten. Met de vraag van uw kind kan het aanbod op maat aangepast. Twee voorbeelden zijn hieronder gegeven. 
Reis 1: legt de nadruk op ‘kind in eigen kracht’ werken we aan stevig staan en zelfvertrouwen.
Reis 2: ‘alles mag er zijn’ werken we aan een goede balans tussen de emoties, boos, blij, bang en bedroefd. Ook dit aanbod kan na een  ingrijpende gebeurtenis steunend zijn. Alles mag er zijn. 

schoenen

Werkwijze: Als eerste voer ik een gratis oriënterend gesprek met u als ouder, om de vraagstelling vanuit uw gezichtspunt helder te krijgen. Er is mogelijkheid om individueel te werken of in een groepje van 2-4 kinderen. De vraag van uw kind komt naar voren in de eerste twee sessies. Het werkstuk is voor het kind een veilig communicatiemiddel.Spelenderwijs praat  ik met uw kind na over wat het gemaakt heeft. De eigen-wijsheid van uw kind geeft het antwoord. We werken om de twee weken. Tussentijds mag uw kind thuis werken aan een opdracht, zodat het ook een stapje zet in het dagelijks leven. In totaal kan een keer of vijf voldoende zijn om uw kind in beweging te laten komen en met zijn of haar vraag op weg te helpen. We kunnen verlengen naar behoefte.

kunstzinnig werken